Over ons

Over ons

Milieu Projecten bestaat uit een team van 8 eigen medewerkers. Doordat wij in het bezit zijn van het Procescertificaat asbestverwijdering voeren wij asbestwerkzaamheden uit voor aannemers, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, particulieren en aan gebouwen onder monumentenzorg. We hebben ons gespecialiseerd in containment werk voor het verwijderen van de asbest.

Naast reguliere asbestverwijdering bieden wij begeleiding aan bij complexe projecten met meerdere disciplines, projectrenovaties, (totaal-) sloop- en mutatiewerk/vernieuwing en bodemsanering.

Doordat wij in meerdere specialismen thuis zijn en beschikken over een groot netwerk van samenwerkingspartners en kunnen wij een breed pakket van diensten aanbieden.

Door korte lijnen met Gemeentes, Omgevingsdiensten en Certificeerde Instellingen kunnen wij elk project zo efficiënt als mogelijk uitvoeren.

Wij hebben een zusterbedrijf, waarbij we advies, jaarlijkse controles en begeleiding naar certificatie doen o.a. op het vlak van VCA, diverse ISO-normen, sloop, asbest en bodem. In dit nevenbedrijf is ook een arbokerndeskundige werkzaam(HVK).

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland echter kunnen wij in heel Europa onze specialismen uitvoeren. Alle werkzaamheden worden conform de geldende wet- en regelgeving uitgevoerd.
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more